AFTEN 17-23
VORES KØKKEN LUKKER 21.30
START MED NOGLE SMÅ SALTE STARTERS
ØSTERS
SVAMPESOYA, INGEFÆR
1 STK 40
3 STK 110
5 STK 180
ØSTERS SHOOTER 85
1 STK ØSTERS MED TILHØRENDE SHOOTER LAVET PÅ CITRON, ANANAS, KOKOS OG LYS ROM
PØLSEPLATTE 85
PØLSEPLATTE, COPPA (LUFTTØRRET SVINENAKKE) LOMO (LUFTTØRRET SVINEFILET) MED, TRØFFELMAYONNAISE
GALÅRE BETYDER MASSEVIS OG DERFOR BESTÅR VORES AFTENMENU AF EN MASSE SMÅ RETTER. VI ANBEFALER 5 RETTER PR. PERSON, 7 RETTER TIL DEN LETTE SULT KAN SNILDT DELES MELLEM 2 PERSONER.
3 RETTER 355
5 RETTER 535
7 RETTER 685
EKSTRA RETTER 95
TOMAT OG STRACCIATELLA
STRACCIATELLA, FRISKE TOMATER, TOMAT BOULLION
KAMMUSLING
MANGO, EMPIRICAL SYMPHONY 6 VINAIGRETTE, SPRØD HAVRE
CÆSAR SALAT
CÆSAR DRESSING, HJERTESALAT, PESTO, REVET HAVGUS, CROUTON
TILKØB AF COPPA 25
KRABBE OG NYE KARTOFLER
AVOCADO CREME, CITRON, SPRØDE URTER
MAC AND CHEESE
JOMFRUHUMMER BLANQUETTE SAUCE, HAVGUS
TATAR
SALTET ÆGGEBLOMME, KARTOFFELCHIPS, FYLDT VINAIGRETTE
CARPACCIO
AF OKSEMØRBRAD, URTEMAYONNAISE, CROUTON, MARINERET SALAT, REVET HAVGUS
SARDINER OG GRILLET BRØD
CHORIZO OLIE, TOMAT SAUCE, SARDINER, MANDLER
TORSK
NDUJA, GULERODSSAUCE, GULEROD
KYLLING
RISTET MAJS, MAJS CREME, ESTRAGON
MARV OG VAFLER
HVIDLØGSOLIE, BRUNET SMØR MED URTER & LØG, SPRØD VAFFEL
STEGT KALVEBRISEL
NYE ÆRTER, SORT HVIDLØG, ÆRTECREME
AFFOGATO
CREMET VANILJEIS, DOBBELT ESPRESSO SHOT, CHOKOLADE
* ALT VORES BRØD ER LAVET MED 5 FORSKELLIGE MELTYPER SOM GIVER BRØDET MASSEVIS AF SMAG
MAN-TIRS LUKKET
ONS 9-16
TORS-LØR 9-23
SØN 9-15