AFTEN 17-23
VORES KØKKEN LUKKER 21.30
START MED NOGLE SMÅ SALTE STARTERS
ØSTERS
GRAPEFRUGT, LIME, OLIVENOLIE
1 STK 45
3 STK 115
5 STK 185
ØSTERS SHOOTER 100
1 GILLARDEAU ØSTERS M. TOMAT, BARBECUE, LIME
1 SHOOTER M. CHILI INFUSERET GIN, INGEFÆR, CITRON
GALÅRE BETYDER MASSEVIS OG DERFOR BESTÅR VORES AFTENMENU AF EN MASSE SMÅ RETTER. VI ANBEFALER 5 RETTER, 7 RETTER TIL DEN LETTE SULT KAN SNILDT DELES MELLEM 2 PERSONER.
3 RETTER 375
5 RETTER 555
7 RETTER 700
EKSTRA RETTER 125
KAMMUSLING
RIMMET KAMMUSLING, SORT SESAM, MANGO
CARPACCIO
URTEMAYONNAISE, MARINERET SALAT, CROUTONER, REVET HAVGUS
TATAR
BEARNAISE CREMÉ, SYLTED BØGEHATTE, SPRØD WONTON, TØRRET KARL JOHAN
MAC AND CHEESE
PASTA, JOMFRUHUMMER BLANQUETTE SAUCE, HAVGUS
BLOMKÅL & CAVIAR
CAVIAR, KARAMELLISERET BLOMKÅL, SENNEP & HYLDEBLOMSTEDDIKE
HUMMER TOAST
GRILLET BRØD, SMØRSTEGT HUMMER, CITRON MAYONNAISE
FRIED CHICKEN
CORNFLAKES PANERET KYLLING, HVIDLØG, LIME MAYONNAISE, REVET HAVGUS
TORSK
GRILLET ROSENKÅL, SYLT, BEURRE BLANC PÅ KÆRNEMÆLK
SPRØD GRIS
KARAMELLISERET LØG PURE, SYLTED LØG, PORRE
OKSE
ROSA STEGT OKSE, STEGT SPIDSKÅL, CHIMICHURRI
KALVEKÆBER
KARTOFFEL CREME, SYLT, KRAFTIG SKYSAUCE
PÆRE
PÆRE SORBET, HYLDEBLOMST SYLTED ÆBLER, SPRØD TUILLES
* ALT VORES BRØD ER LAVET MED 5 FORSKELLIGE MELTYPER SOM GIVER BRØDET MASSEVIS AF SMAG
MAN-TIRS LUKKET
ONS 9-16
TORS-LØR 9-23
SØN 9-15